Какой рейтинг вас больше интересует?
|
Гарбуз відварний2012-06-09 14:57:16 (читать в оригинале)Рецепт приготування відварного гарбуза Гарбуз очистити від насіння та шкірки, нарізати шматочками, залити підсоленою гарячою водою і варити 15-20 хвилин, накривши каструлю кришкою. Зварений гарбуз можна подати зі сметаною, маслом або з сухарним соусом.
|
Категория «Новости»
Взлеты Топ 5
Падения Топ 5
Популярные за сутки
|
Загрузка...
BlogRider.ru не имеет отношения к публикуемым в записях блогов материалам. Все записи
взяты из открытых общедоступных источников и являются собственностью их авторов.
взяты из открытых общедоступных источников и являются собственностью их авторов.