![]() ![]() ![]()
Какой рейтинг вас больше интересует?
|
Главная /
Каталог блоговCтраница блогера ya9/Записи в блоге |
![]() |
ya9
Голосов: 1 Адрес блога: http://koder-003.blogspot.com/ Добавлен: 2012-07-13 19:57:53 блограйдером 1234zz |
In 1994 Jess Jackson created the exclusive label Lokoya, named after a word Indians who lived up in the Mayacamas ranges used. The idea was to craft a range of great cabernets from different appellations within the Napa Valley. In that mission, the team Jess, his winemakers and wine growers were successful, and for many years I have looked (and tasted) at the Lokoya wines as some of the finest and most impressive efforts in Napa Valley.
The Lokoya winery doesn't own any vineyards, all grapes are sourced from the very best vineyards, lots and even rows that Jess Jackson has purchased in Napa Valley. As for Pierre Seillan at Verité in Sonoma, the winemaker at Lokoya, Chris Carpenter, gets to chose grapes first of all winemakers, hence the high quality of each vintage.
There are now four different bottling of Lokoya, one from each of the prestigious mountain appellations in Napa Valley, on the western side Diamond Mountain and Spring Mountain in the north and Mount Veeder (the best blocks in the great Veeder Peak Vineyard) in the south, and on the eastern side on from Howell Mountain (predominately the Keyes Vineyard).
All four wines are crafted in the same way, one hundred percent Cabernet Sauvignon (24-36 hectoliter per hectare), fermented with its own yeast in small open top fermenters of steel after four to five days of cold soak. The wine is matured in new French oak barrels for 18-22 months depending on each wine and the vintage, and there’s no fining or filtration before bottling.
Production is small, not more than 2 000 cases per year in total in a good vintage. The wines are only sold through mailing list and at the Cardinale Winery in Oakville, where the wines are made.
The sad thing is that prices took a giant leap up by the 2007 vintage, to 400 dollar per bottle. In one way I understand it – quality is outstanding, all four wines are among the very finest produced in their respective appellation – and production is smaller than the demand for the wines. I guess we have to accept the rising prices, there are now more and more wines getting closer to the magic 500 dollar limit, where (so far) only Harlan Estate and even more Screaming Eagle have touched or surpassed.

Vintage 2007
2007 Cabernet Sauvignon Diamond Mountain / 95-96 p
Of all wines from Lokoya, this is always the most approachable as young. It offers a quite open, intense and fruit driven nose with lovely notes of cherries, maraschino, cassis and almonds, as well as a slight touch of the oak vanilla. If the other bottling of Lokoya is firm and tannic at this young stage, this one is more polished, as if the tannins were almost totally absorbed by the medium to full bodied and rich taste. There are also fine notes of mineral, almost towards a slight saltiness, and the acidity also help to give freshness to the taste. The wine was decanted a good hour before I tasted it, which was a good thing as the taste still is a bit closed, especially in the finish.
Drink it 2011-2027
Drink it 2013-2032
Drink it 2014-2032
Drink it 2014-2032
2006 Cabernet Sauvignon Diamond Mountain / 95 p
Drink it 2012-2026
Drink it 2014-2030
Drink it 2014-2030
в какое время суток можно есть сладкое
2015-05-04 21:04:00 (читать в оригинале)Оригинальное средство от головной боли
2015-05-03 09:58:00 (читать в оригинале)• Взять свежую лимонную корку диаметром в 2 см, очистить от белого вещества, приложить к виску влажной стороной и держать некоторое время. Вскоре под лимонной коркой образуется красное пятно, которое начнет немного гореть и чесаться. Головная боль должна исчезнуть. Это средство очень старинное.
• Вообще же головные боли бывают результатом неправильной диеты и загрязненности толстой кишки. Следует сесть на 3-дневную голодовку. Можно поголодать и один день и 2—3 раза в неделю делать теплые клизмы. Во время голодовок следует пить много воды
и принимать клизму утром и вечером. После голодовки на 2—3 дня перейти на диету из одних только овощных соков, а затем 2—3 недели на диету из сырых овощей и фруктов.
Лечение грыжи пищевода народными средствами
2015-05-03 09:58:00 (читать в оригинале)Грыжа – это болезнь, для которой нет возраста и пола. При грыже через слабое место или отверстие в брюшной стенке происходит выход органа брюшной полости. Проводить лечение грыжи пищевода народными средствами или операционным вмешательством – решать вам. Напомним, что при обнаружении у вас вышеупомянутого заболевания необходимо обратиться к врачу за консультацией.
Удивительно, но операционное вмешательство не удаляет причины возникновения грыжи пищевода. Чтобы попрощаться с этой болезнью раз и навсегда, стоит пересмотреть свои привычки. В начале откажитесь от алкоголя, никотина и чрезмерного потребления пищи. Только в этом случае, болезнь оставит вас навсегда.
Издавна монастыри жили своей особенной жизнью и имели множество проверенных и очень эффективных рецептов для здоровья. Монахи передавали их годами и берегли.
- Монастырский чай печень
- Монастырский чай от простатита
- Монастырский чай от диабета
-Монастырский сбор от гипертонии
https://vk.com/podagra_lechenie
в какое время суток есть продукты
2015-04-30 21:04:00 (читать в оригинале)



![]() | ||
+140 |
160 |
Zoxx.ru - Блог Металлиста |
+121 |
146 |
artnotes.ru |
+113 |
313 |
Yukari_7 |
+81 |
140 |
кино и люди |
+26 |
139 |
Mellanius.ru |
![]() | ||
-1 |
72 |
Bestmult.info - лучшие мультфильмы для просмотра on-line |
-1 |
67 |
Блог |
-4 |
62 |
Выкрутасы скачать бесплатно |
-9 |
15 |
Скачать все субтитры |
-10 |
14 |
Скачать субтитры L |

Загрузка...

взяты из открытых общедоступных источников и являются собственностью их авторов.